מרק כתום 
מצרכים:
  • 2 בטטות
  • 4 גזרים
  • 2 בצלים
  • 2 תפוחי אדמה
  • כוס עדשים כתומות
  • 300-400 גרם דלעת
  • 2 כפיות מלח, 2 כפיות כמון ו -2 כפיות כורכום
  • קרוטונים ביתיים: לחם, שמן זית
 
אופן הכנה:
  • לטגן את הבצלים עם מעט שמן זית בתוך הסיר.
  • לחתוך בקוביות את תפוחי האדמה, הגזרים, הבטטות והדלעת .
    להוסיף אותם לבצלים. לערבב ולטגן עם מעט שמן זית.
  • להוסיף מים רותחים עד לכיסוי כל הירקות ולהוסיף את העדשים והתבלינים.
  • כאשר הירקות רכים, אפשר לכבות את האש ולטחון אותם עם בלנדר ידני.
להכין קרוטונים עם לחם רגיל - לחתוך אותו לקוביות קטנות, להוסיף שמן זית ושום.
לאפות בתנור בחום 150 מעלות למשך 20 דקות.
x

#{title}

#{text}

#{price}